Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://bokcafet.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Beställningar

Om du lagt en beställning från oss så behåller vi dina personuppgifter till och med en dag efter ordern är färdigbehandlad, misslyckad eller avbruten.

Efter detta behåller vi orderdetaljer så som ordernummer, produkter och information om varulager för statistiska och administrativa ändamål.

Kontaktformulär

Om du kontaktat oss via ett kontaktformulär behåller vi uppgifter om din mailadress och ditt meddelande tills du begär att dessa uppgifter tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.).
Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vi försöker i största möjliga mån undvika att bädda in innehåll från andra webbplatser.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har gjort en beställning, har skapat ett konto (om möjlighet finns att registrera sig) eller du har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig.