was successfully added to your cart.

Ny hemsida!

  • 0
  • June 3, 2015

Välkommen in på Bokcaféts nya hemsida, här hittar du över 1 000 olika artiklar så som tischor, stickers, böcker, tidskrifter och då är detta långt ifrån allt som faktiskt finns hos oss i butiken. Vi har ännu inte lagt in vår skönlitteratur, men vi jobbar på det. Ni kan förvänta er mysteryboxes med olika teman och annat kul i framtiden.

Sidan bygger på WordPress och har säkerhetscertifikat (SSL) som garanterar att dina personuppgifter transporteras tryggt till oss. (Vi rensar alla orderuppgifter efter beställningen är slutförd) Vi vet att det fortfarande finns en del saker att ordna så som översättningar av vissa knappar etc. och vi hoppas att ni har överseende med detta.

En av de största fördelarna med hemsidan är att frakten räknas ut automatiskt vilket innebär färre steg mellan beställning och leverans av en vara, det vill säga du kan nu betala direkt! Vi hoppas att vi nu med den nya hemsidan kommer kunna lösa alla beställningar på våra öppettider då alla kommer kunna hantera postordern istället för att endast ett fåtal individer skall belastas. För decentralisering av allt i alla lägen!

Upptäcker du något på sidan som inte fungerar, var snäll att maila cafet@bokcafet.se så löser vi det så snabbt vi kan.